DaRk AvRiL Супер Админ
Брой мнения : 558 Age : 29 Registration date : 21.03.2008
| Заглавие: Пораснах,поумнях,но пак съм си същото момиче! Сря Апр 30, 2008 10:23 am | |
| "Пораснах, поумнях,но съм си същото момиче!"
Много промени се случиха при Аврил Лавин, откакто преди 3 години издаде своето последно CD. Певицата се омъжи за Дерик Уибли от Sum 41, направи своя актьорси дебют във филма " Fast Food Nation ",както и смени имиджа си с по- женствен.
В третия си албум "The Best Damn Thing " поп-пънк принцесата е променена, но е запазила основното си звучене,което я различава от сладникавите комерсиални певици.
Аврил разказва за албума, за брака и за новият си стил !!!
Репортер: Мина доста време преди да издадеш 3-тия си албум. Каква беше причината???
Аврил : Имах нужда да си почина малко, да се отдам изцяло на личния си живот. Снимах се в няколко филма , омъжих се, а след това отидох в студиото, но тъй като си пиша песните сама ми отне повече време , за да издам албума. Не исках да го претупвам , да бързам , а да бъда сигурна ,че наистина се е получил добре. Имах нужда и от време за себе си , да си поживея , да се забавлявам, да правя всичко онова ,което ми хрумне, независимо колко налудничиво и откачено е то.
Репортер: Как те промени сватбата???
Аврил : Не мисля ,че бракът ме е променил много , просто в личен план съм повече щастлива .
Репортер: Новият ти албум има доста позитивно звучене......
Аврил : За " The Best Damn Thing " черпих вдъхновение предимно от турнетата си и от възможността да издам онези парчета, който обичам да изпълнявам на живо. Идеята ми беше да издам забавен албум, едновременно с това да е енергичен ,мелодичен , но все пак да си е рок!
Репортер: Беше ли планирала да работиш заедно с мъжа си по парчетата в албума ???
Аврил : Не, не съм мислила предварително да работя с Дерик , просто така се получи . Записвах две парчета , които са поп-рок стил и си помислих,че той ще е перфектен за тях . Радвам се, че стана част от албума , тъй като харесваме сходни неща и си падаме по една и съща музика , а пък и той си е страхотен , нали си е мой мъж.
Репортер: Вече се снима в няколко филма -това ли е нещото, което си искала винаги да правиш, освен музиката ???
Аврил : Bсъщност започнах да се занимавам с актьорсво още от малка. Играех в училищни пиеси , пеех , а след това получих и договорът за албум , с който всичко в живота ми се промени. Харесва ми да се занимавам с музика ,но исках да се пробвам отново в киното.Очаквам с нетърпение да се снимам в някой готин филм , защото вярвам в себе си и мисля , че мога да се справя.
Репортер: Новият ти имидж е доста по-женствен. Как промени стила си от по-мъжкарски към по-момически ???
Аврил : Пораснах и започнах да ценя повече модата , да съм готова да експерементирам с вида си . Преди не носех рокли , но в момента го правя , защото аз самата го искам и защото ми харесва. Обличам се почече ежедневно , но обичам да си купувам всякакви дрехи и обувки , да съм различна , да нося това , което ми харесва.
Репортер: Хората те смятат за доста кораво и издръжливо момиче , малко мъжкарана , на която не и пука какво казва и прави .Промени ли се с това времето, с възрастта стана ли по мила , по сдържана ???
Аврил : Пораснах , поумнях,но пак съм си същото момиче! Винаги съм била честна към другите, винаги съм била самата аз, а не някой измислен комерсиален образ. Пряма съм , казвам това, което мисля, истинска съм и мисля,че именно това феновете ценят най-много в мен.
Репортер:Каква е причината да искаш да създадеш своя модна линия ???
Аврил: Голям фен съм на дрехите и смятам,че имам готини идеи.Цялата линия ще е повлияна от това ,което харесвам да нося, как аз изглеждам.Обичам черното, марките Dickies и Converse. Бих носила и високите токчета с черепи, всичко, свързано с рока. | |
|